climber sitting on the rock and admiring the sunset

Sezonul de cocot a inceput

De la inceputul lui Martie urmaream prognoza, asteptam primavara ca un copil ziua de craciun in decembrie. Totusi a durat un pic ca vremea sa se incalzeasca putin, sa putem catara cu zambetul pe buze.

climber girl in TUreni Gorge
Raluca

Sfarsitul lui martie ne gaseste la stanca in Cheile Tureni. Vremea a fost perfecta si pentru plaja nu doar cocot. Am ales Cheile Tureni deoarece accesul este foarte usor, din parcare pana la stanca cred ca maxim faci 10-15 minute. Am amplasat tabara la Zona Tancuri, orientare sudica sa fim bronzati pe cand ajungem in Grecia :)) .

fox terrier with a climber girl resting
Husi, Teri si Raluca pauza de masa / Peretele Ascuns

Am inceput la Peretele Ascuns, primul traseu Codrut 4c+, perfect pentru a pune sangele in miscare. Pe coborare am echipat Mos Craciun 6a avand top comun. Urmatorul de pe lista Poseidon un 5c, este un traseu interesant, doar nu pe gustul meu, dar daca esti acolo e pacat sa nu il dai.

selfie of two climbers
Selfie/ Tancul Geaman Stang

Ne mutam la Tancul Geaman Stang, mergem ca soparlele dupa soare :)) . Aici am dovedid majestic inca doua trasee Bolek 5b si Lolek 6a+. De ce doar doua ?, cam atat s-a putut cu un mic dejun copios si 2 banane + un corn cu ciocolata de la aprozarul satesc.

climber rapelling after finishing a route
Hello world !

Consider totusi ca a fost o zi reusita pentru prima iesire, da si cele doua luni de sala au ajutat mult. De si am fost toata echipa de la Trek-eazy nu am facut prea multe poze. Dar promit ca pe viitor o sa revin cu mai multe poze 🙂

climbers hand next to a flower
Poza artistica ^_^


Barni