a girl is preparing to rockclimbing

Suncuius – Faleza Zenovia

Probabil lumea isi incepe diminetile cu o cafea sau ceai, eu cafea + siturile meteo. De joi se strica vremea in toata tara, la altitudine ninge iar in rest ploaie, degeaba am purecat toate zonele. Miercuri ultima zi cu soare asa ca o sa profitam de ea 🙂 . Am ales de data asta sa mergem la Suncuius, la faleza Zenovia.

Ajunsi la faleza am decis sa incepem cu o mica gustare :)). Vremea era aproape ca in prognoza un soare jucaus si un vant bland.

picnic , bread with avocado, fried eggs and cheese
Picnic ^_^

Am inceput cu Yap si Finala ambele 5B, stanca foarte lustruita la intrare, am si picat in prima bucla, bun inceput :)). Am continuat cu Relax fiind chiar langa celelalte doua, sincer acesta ar fi fost mai bun de incalzire. Daca vreti sa va incalziti incepeti cu Relax o.0 .

two climbers making the peace sign, and next to them there is a dog
Teri intodeauna la datorie

De aici ne-am mutat la inceputul falezei la Pisti 6a. Un traseu relativ scurt. Daca e scurt probabil o sa ne pompam :)). Un traseu fain, compact si scurt. Traseul are top comun cu Enjoy, un traseu cu o mica traversare. Deja se facea tarziu dar intodeauna este timp pentru inca un traseu. Sa nu uitam ca si Ralu catara nu doar eu. Ultimu traseu Paula 6a. Singura problema este ca nu am gasit top-ul asa ca m-am dus in top la traseul 17 – Taboo .

climber arriving on the top of the route and being happy
Paula 6a

Sa terminam ziua cum se poate mai bine, cu un mic picnic 🙂 .

Pestera Unguru Mare

Zona este minunata si usor accesibila cu masina. Faleza fiind chiar in curte la Camping. Este amenajat dragut cu masute de lemn acoperite. Vara se poate vizita si Pestera Unguru Mare.


Barni